Királyi család

Fenékfeltöltés, megcsalás, szökés – a legvadabb pletykák Katalin hercegnéről

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.21 | 18:45

A brit királyi család egyik legnépszerűbb tagjának eltűnése hetek óta lázban tartja a közvéleményt és az összeesküvés-elméletek hívőit. Vilmos állítólagos megcsalásától Katalin plasztikai műtétéig a legőrültebb elméletek láttak napvilágot, írta meg az Index.

Vannak olyan elméletek, melyek szerint a hercegné a rajta elvégzett hasi műtétet követően kómába esett, ezért nem jelent meg a nyilvánosság előtt, de az a pletyka is felröppent, hogy a hercegi pár válni készül Vilmos hűtlensége miatt. Olyan meredek elképzelések is bejárták a sajtót, hogy hasi operáció helyett arcplasztikát hajtottak végre Katalinon. És akadtak olyanok is, akik azzal érvelnek, hogy Katalin személyéről igyekezett elterelni a figyelmet a palota azzal is, amikor Károly király rákdiagnózisát olyan hirtelen tette nyilvánossá – egy 10-14 napos lábadozási idővel járó nagyműtét ténye önmagában arra késztetett mindenkit, hogy valami turpisságot sejtsen.

Fotó: Kate Middleton. Facebook

Egyesek szerint a haját sikerült katasztrofálisan rosszul levágni, emiatt bújt el a nyilvánosság elöl, és sokan gyanakodtak akkor is, amikor a hercegnéről lesifotó készült. Az autóban ülő Katalin sokak szerint nem a hercegné volt, vagy arcmását sok más fotóból rakták össze megtévesztő céllal – írja a  http://divany.hu.

A Kensington-palota március 10-én adott közre egy képet a mosolygó Katalinról gyermekei körében. Profi fotósok azonban azonnal kiszúrták, hogy erősen retusálták a felvételt. Ennek nyomán óriási botrány bontakozott ki, a fotót vissza kellett hívnia a palotának, Katalin pedig azt írta: ő photoshopolta azt.

Ekkor a média előszedte azt a képet is, amelyet Katalin a néha II. Erzsébetről készített dédunokái körében – a felvételen hemzsegnek az utólagos képmanipuláció jelei. Egyesek szerint könnyen lehet, hogy a rajta ábrázolt emberek soha nem is ültek össze erre a fotóra, csak egymás mellé montírozták őket.

A kommunikációs fiaskó megrendítette a közvélemény bizalmát, és pletykák újabb áradatát indította el. A legvadabb ötletek szerint a hercegné titokban egyenesen Brazíliába utazott fenékfeltöltésreesetleg Katalin megunta a királyi családot, és gyakorlatilag megszökött.

Egy napokban felröppent lesifotó szerint Vilmossal bevásárolni mentek windsori otthonuk környékén, de a népnek erről is megvan a véleménye – mivel ilyesmit ritkán csináltak korábban, sőt, szinte soha. Azt gondolják, a megtévesztés eszközével próbálják eltussolni a helyzetet.

A jövendőbeli királyné legutóbb tavaly decemberben jelent meg személyesen a nyilvánosság előtt, ezután pedig csak ez év március 10-én tette ki a hírhedt posztot közösségi oldalára, miközben rákbeteg apósa, a király többször is mutatkozott nyilvánosan. A hercegi pár esete jól mutatja: az emberi fantázia nem ismer határokat.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.