Sztárok

Jennifer Lopez szerint a férfiak 33 éves korukig “használhatatlanok”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.24 | 13:45

Jennifer Lopez volt már életében néhányszor házas, de amikor pár éve Alex Rodriguezzel kapcsolatáról kérdezték, elmondta, hogy örül annak, hogy életük későbbi szakaszában találkoztak.

Jennifernek így volt ideje jobban megismerni magát, rájönni, hogy mire vágyik, és karrierjét is tudta építeni. Bár azóta már szakítottak, Ben Affleck mellett ismét boldogságra lelt, ami tovább bizonyíthatja, hogy egy kapcsolat alakulása egészen máshogy lehet, ha a feleknek volt idejük önmagukat megismerni.

 

Az énekesnő még pár éve vendégeskedett a Tinder’s Swipe Sessions egyik epizódjában, ahol az appon különféle srácokat húzott jobbra, vagy éppen balra a kamerák előtt. Volt, akire azért mondott nemet, mert azt írta a bemutatkozásában, hogy “ha a ketchupot a hűtőben tárolod, nem fog működni a dolog”, egy másik pasit pedig az életkora miatt (29 éves volt) húzott balra.

A férfiak 33 éves korukig tényleg használhatatlanok.

– mondta az énekesnő.

Az erről nyilatkozó szakértő ezzel nagyon is egyetért:
Van, hogy a férfiak 30 éves korukra tudnak karriert építeni, ami megadja nekik az anyagi stabilitást, és emiatt válnak magabiztosabbá. Ez végeredményképp adhat nekik egy olyan érett hozzáállást, ami a teljesítményből, tapasztalatból és sikerből származik. Néha láthatunk olyan pasikat, akik több kapcsolatban is voltak már, majd hirtelen, a 30-as éveik elején találkoznak valakivel, és készek megházasodni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló