Bulvár

Oláh Gergő üzent a válófélben lévő sztárpároknak

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.24 | 08:18

Az utóbbi időben több sztárpár is bejelentette, hogy elválnak útjaik.

Egy ideig Kucsera Gábortól és Tápai Szabinától volt hangos a sajtó, a napokban pedig újabb két sztárpár jelentette be, hogy válnak, ráadásul ugyanazon a napon. Peller Anna és Lukács Miki is a válás mellett döntött, nem sokkal a bejelentést követően pedig Kollányi Zsuzsi is közölte, hogy külön utakon folytatják a férjével.

Fotó: TV2

Az egykori X-faktor nyertes Oláh Gergő őszintén beszélt arról a Ripostnak, mit gondol a magyar celebvilágban megszaporodott szakításokról.

Oláh Gergő és Niki 15 éve vannak együtt, házasságukból öt gyermek született. Az énekes úgy véli, soha nem késő újraizzítani a pislákoló gyertyalángot.

Van hogy nem vagyunk jól, van hogy veszekszünk… De mi már soha nem tudnánk egymás nélkül élni…

– írta egy korábbi bejegyzésében Gergő.

Megrázó: Oláh Gergőt úgy szedte össze a felesége a padlóról

Gergő elismeri, hogy az ő magánéletében is voltak mélypontok, azonban mindannyiszor sikerült átlendülniük rajtuk, és továbbra is tanulják egymást, próbálják elhordozni egymást szeretetben, türelemben – írja a Ripost.hu.

Gyors világunkban rengeteg a válás, családok mennek tönkre, évtizedes kapcsolatokat hagynak maguk mögött. Valahogy túl könnyen mondjuk ki: nem lehet megoldani a problémákat. Azonban én ebben nem hiszek.

Az énekes szerint a saját példája is ezt mutatja. Mint mondta, Nikivel ők is éltek már meg komoly mélypontokat a házasságukban, ám tudatosan terelték kapcsolatukat új irányba. Büszke arra, hogy sikerrel jártak és nem adták fel az egymásba vetett hitet.

Nemcsak a ‘jóban’ részre mondtunk igent, hanem hogy a rosszban is kitartunk egymás mellett, amíg a halál el nem választ

– kezdte az énekes a Ripostnak.

Oláh Gergő tapasztalatból beszél, mikor arra kér mindenkit, keressen módot a házassága megmentésére, hiszen a legtöbb esetben meg lehetne gyógyítani a sebeket.

Kiemelte, először is fel kell ismerni, hogy probléma van, kimondani, és nem szőnyeg alá söpörni.

Nikivel a legnehezebb időszakainkat tudatosan, egymást figyelve, apróságokkal hoztuk rendbe: hetente randinapjaink voltak. Emlékszem, az első ilyen alkalommal elvittem a szerelmem egy trambulin-parkba.

További részletek itt olvashatóak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló