Celeb

Dobó Kata 50. szülinapja alkalmából Balin tisztult

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.25 | 10:15

A színésznő február 25-én töltötte be 50. életévét, és most elárulta, hogy miért utazott Balira az évforduló alkalmából.

Dobó Kata pályafutása során számos emlékezetes alakítást mutatott be, amelyekkel kiemelkedik a magyar filmiparban. Munkássága meghatározó és megkerülhetetlen része az itthoni filmes világnak.

Fotó: Dobó Kata – wikipedia

A miniszter félrelép! egykori dögös fruskája most középkorú díva lett, aki ráadásul elkezdett érdeklődni a spiritualitás iránt. Néhány évvel ezelőtt komoly önismereti utat kezdett el járni, és az 50. születésnapját indonéz tisztító szertartással ünnepelte.

Van egy ismerősöm, aki már régóta Balin él, és második vagy harmadik táborát szervezi. Kicsit spirituális, kicsit ilyen ‘ismerjük meg ezt a másik országot’. Az elmúlt években a magamra találás útján elindulva azt éreztem, hogy meg lehet picit koronázni az 50. születésnapomat. Mindenféle kerek születésnapokon voltak ünnepségek, de most azt gondoltam, mivel én most máshol tartok, ezt valahogy olyan szinten kell megünnepelni, ami ehhez méltóbb. Pont az egyik útja beleesett a születésnapomba, és azt éreztem, hogy ez egy hívás.

– mesélte Dobó Kata.

A színésznő megosztotta azt is, hogy 47 évre volt szüksége ahhoz, hogy megtanulja feltétel nélkül szeretni önmagát. Büszkén állítja, hogy ma már nem a külvilág határozza meg számára, hogy mire képes. Úgy gondolja, nem lehet a környezetet okolni amiatt, hogy éppen hol tart és kinek gondolja magát. 47 évesen érkezett meg hozzá a felismerés, hogy saját magát is szeretheti úgy, mint a gyerekét.

Az ember egy idő után azt gondolja, hogy az élet szólhat többről is, mint a folyamatos feszültség, hogy magunk után loholunk és próbáljuk megoldani a problémákat

mondta. majd folytatta:

Ez még mindig egy úton levés, de iszonyatosan jó érzés, hogy magadnak megadod ezt a szabadságot. Azt a fajta szabadságot, hogy nem kell tökéletesnek lenni, hanem csak úgy jól kell magad érezni.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló