Bulvár

Kate Winslet inspiráló beszéddel tette helyre a bizonytalan tinédzsereket

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.25 | 09:03

Az Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas angol színésznő mindenkit arra ösztönzött, hogy ne adják fel az álmaikat, bármit is mondanak a többiek.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 14: Actress Kate Winslet attends "The Dressmaker" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at Roy Thomson Hall on September 14, 2015 in Toronto, Canada. (Photo by Mike Windle/Getty Images)
Fotó: Getty Images / Mike Windle

Londonban, egy jótékonysági eseményen lépett fel 12 ezer ember előtt és nyiltan beszélt arról, milyen rögös utat kellett bejárnia ahhoz, hogy elfogadja önmagát és megvalósítsa álmait annak ellenére is, hogy már gyerekkorában a súlya miatt csúfolták. A nézők között rengetek fiatal is helyet foglalt, Winslet főként nekik címezte mondanivalóját – írja a Mashable.

Dagadtnak neveztek, kinevettek, amiért színészkedni akartam. Bezártak a szekrénybe és csak röhögtek rajtam. Úgy éreztem, hogy nem vagyok elég jó. Nem úgy néztem ki, egyszerűen nem illettem bele a mások által tökéletesnek ítélt keretbe. Nem volt tökéletes testem, és alig kaptam pozitív visszajelzéseket

– mesélte a színésznő, de hozzátette, ő sosem adta fel az álmait emiatt.

Harcoltam. Ignorálnom kellett a negatív kommenteket, hinnem kellett önmagamban. El kellett döntenem, hogy felülemelkedem a sérelmeken, de keményen kellett dolgoznom ezen. Elpusztíthatatlannak kell lenned, ha azt akarod csinálni, amit szeretsz, el kell hinned, hogy képes vagy rá. Néha ez a legnehezebb része

– folytatta Winslet.

Fiatalkori sérelmei egész életében ösztönözték arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, mind a munkájában, mind a magánéletében. Sosem hagyta, hogy bárkinek a véleménye befolyásolja a tetteit és a döntéseit, szerinte ennek köszönheti azt, hogy ma ott tart, ahol.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló