Bulvár

Aurélió párja megtörte a csendet: így viseli a börtönt a celeb

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.27 | 08:18

A valóságshow-sztár lassan másfél hónapja kezdte meg börtönbüntetését, de eddig keveset lehetett tudni arról, hogyan viseli a helyzetet. 

Aurelio Caversacciót 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték drogfogyasztásért és emberrablásért. A valóságshow-sztár lassan másfél hónapja kezdte meg börtönbüntetését, de eddig keveset lehetett tudni arról, hogyan viseli a helyzetet.

Az interneten kezdett el terjedni egy olyan bejegyzés, miszerint “10 kilót fogyott 3 hét alatt, hárman vannak egy cellában és mindennap belső-üregi motozáson esik át kábítószeres előélete miatt”, az informátor állítása szerint mindezt biztos forrásból, Aurelio kapcsolattartójától tudja.

Aurelio barátnője a Borsnak azt mondta, ő is látta ezeket a híreket terjedni, de kijelentette, hogy közel sem igaz.

Nem tudom, milyen forrásból és milyen kapcsolattartóval beszélhettek, mert én ilyet nem mondtam, az meg biztos, hogy Aurelio csak velem beszél

– emellett mindenkit biztosított afelől, hogy szerelme nem fogyott le vészesen, és nem motozzák meg napi szinten.

Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak

– mondta Edit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló