Bulvár

Brutális: ismét utcai verekedésbe keveredett a gyönyörű színésznő

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.27 | 14:12

Hayden Panettiere és Brian Hickerson kapcsolata finoman fogalmazva, botrányos.

A gyönyörű színésznő azután jött össze jelenlegi párjával, hogy szakított gyermeke apjával Volodimir  Klicsko ökölvívóval. A sztárpár szakításán sokan meglepődtek, vannak, akik a mai napig úgy gondolják, hogy Klicsko és Hayden Panettiere még mindig szerelmesek egymásba, csak Klicsko nem tudta elviselni a színésznő agresszív természetét.

Hayden új párját Brian Hickerson-t már 2020-ban letartóztatták, amikor többször ököllel arcon ütötte a színésznőt. Ezt követően az óvadék kifizetése után szabadon távozhatott, majd a szakítás helyett ismét összebútoroztak. Sajnos kapcsolatuk azóta sem lett nyugodtabb, a férfi állítása szerint Hayden többször bántalmazta, de a színésznő is több alkalommal hívta a rendőrséget.

A hétvégén egy étteremben vacsoráztak, amikor szemtanúk elmondása szerint Brian Hickerson megjegyzéseket tett az étteremben tartózkodó személyekre, nehezményezte, hogy túl kevés borravalót adnak, majd le is köpte őket. Ezt követően az étterem személyzete kivezette a párt a helyről, de Brian továbbra is erőszakosan viselkedett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Raymon Lopez (@musiccritic11) által megosztott bejegyzés


Az érintett csoport az utcán kérte számon a férfit a viselkedése miatt, de a veszekedés verekedésbe fulladt. Elmondások alapján Hayden kérte Briant, hogy hagyja abba a verekedést, de hiába. Szerencsére senki nem sérült meg komolyabban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Brendan (@44phenom) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.