Sztárok

Ettől tátva marad a szád! Britney anyaszült meztelenül pózolt – Fotó!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.27 | 20:20

Meztelenül pózol legújabb fotóján Britney Spears. Rajongói eddig is aggódtak érte, de úgy tűnik van is okuk rá.

Fotó: Britney Spears Facebook-oldala

Britney Spears közösségi médiás felületén egyre több explicit tartalom jelenik meg, ami miatt a követői aggódni kezdtek az énekesnő állapota miatt. Korábban “lázadó korszakát” apja 14 éves gyámsága magyarázta, amiből 2021-ben szabadult, azonban úgy tűnik, maradandó nyomot hagyott rajta ez az időszak.

Az apja gondnoksága alóli felszabadulása óta Britney egyre több felnőtt tartalmat oszt meg közösségi média platformjain, gyakran gondtalanul táncolva a kamera előtt. Habár az utóbbi nem okozhatna különösebb aggodalmat, olyan esetek is előfordultak, amikor késsel hadonászott, vagy intim kapcsolatba került kutyájával.

Bár az énekesnő mindig ügyel arra, hogy a fotóin és videóin ne legyenek láthatók érzékeny részletek, legújabb bejegyzése több rajongó szerint is átlépte a határt. Britney ugyanis meztelenül pózolt a tengerparton a kamera előtt, és a fotót megosztotta több mint 42 millió követőjével közösségi média felületén.

Annak ellenére, hogy Britney ragaszkodik az autonómiájához, legutóbbi viselkedése újra felkavarta a rajongók aggodalmát az énekesnő mentális és érzelmi állapota miatt.

Az említett fotó a galériában lapozva tekinthető meg!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.