Sztárok

Tóth Vera unokahúgáról: „Ő megmondja a frankót”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.29 | 20:22

Tóth Vera, a GLAMOUR Women of the Year díjátadón nem csak a női összetartás fontosságáról beszélt, hanem arról is, hogy unokahúga, Hannaróza az egyik legnagyobb támasza. Az énekesnő elismerése mellett személyes támogatói körének jelentőségét is kiemelte.

Fotó: Tóth Vera Facebook-oldala

A gálán a Megasztár korábbi győztese, Tóth Vera az Év legjobb énekesnője díjat vehette át. Beszédében hangsúlyozta a nők közötti szolidaritás és összefogás jelentőségét, valamint azt, hogy időnként ő is küzd az önbizalommal.

A díjátadó után Vera a TV2-nek nyilatkozva említette meg unokahúgát, Hannarózát, mint lelki támaszát. Az énekesnő nem titkolja, hogy unokahúga őszinteségét nagyra értékeli, még akkor is, ha ez néha kritikát is jelent.

„Az egyik legcsodálatosabb női rajongóm, nem rajongóm, bocsánat, támogatóm, a lelkem egyik legfontosabb támogatója, az az unokahúgom. A húgomnak a kislánya. Ő megmondja a frankót. Azt is megmondja, amikor le kell fogyjak. Nem bántásból, hanem azért, mert hisz abban, hogy le tudok fogyni. Egy gyerek tök másképp működik. Meg azt is megmondja, hogyha gyönyörű vagyok. Akkor nézeget, és mondja, nénje, olyan szép vagy vagy. Ezt egy gyereknek elhiszed”

mondta mosolyogva az énekesnő.

Vera a nők közötti összetartásról szóló beszédét egy személyes eseménnyel is alátámasztotta: a napokban eltűnt macskája miatt megosztott Instagram-története kapcsán kapott negatív kommentek egyikétől elindulva beszélt arról, milyen fontos a pozitív támogatás és a konstruktív közösség.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.