Bulvár

G.w.M barátja kitálalna, vádalkut akar – kommandósok rohanták le, rémálmok gyötörtén a razzia után

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.30 | 14:18

Nem tartja magát bűnözőnek Végh Bálint. A feltörekvő énekes sejti, hogy mi – vagyis inkább ki – áll az ügy mögött, a nyomozásra való tekintettel azonban egyelőre nem hajlandó beszélni. Ám meggyőződése, hogy csőbe húzták.

Végh Bálint is azok között volt, akiken tavaly októberben a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) Pozsonyban rajtaütött a Bratislava Hotelnél – írja a Blikk.hu.

Fotó: Instagram

Most a Blikk készített vele exkluzív interjút. A gyanú szerint a rapper és társai rablásra készültek. Az első hírek szerint Végh Bálint  autójában pedig valódinak tűnő fegyvereket, rendőri álruhákat, taktikai kesztyűket, sisakokat, golyóálló mellényeket, rendőrségi és NAKA-jelvényeket találtak a hivatalos szervek.

Az idehaza is több zenésszel együttműködö rapper már szabadlábon van, ezért többször kerestük, hogy mesélje már el, mit élt át. Végül most, hónapok elteltével érezte úgy, hogy nyilatkozik az ügyről, ami örök nyomot és sérülést okozott a lelkében – írja a Blikk.hu.

Aznap számomra is tisztázatlan dolog történt. Az ismerőseimmel volt találkozóm, és elhívtam a páromat is, aki külön autóval érkezett, hogy előtte vacsorázzunk együtt. Ő ezután hazament, mi még egy kicsit a hotelben maradtunk, majd már a parkolóban voltunk, ki-ki a saját autójánál, amikor hirtelen lecsaptak ránk. A távolabb parkoló barátom azt hitte, összeverekedtem valakivel. Annál nagyobb volt a döbbenet, amikor meglátta, hogy a NAKA az, engem elkaptak, és felé tartanak…

– emlékezett vissza a borzalmas napra Bálint. Mint mondta, először azt hitte vicc az egész. Azóta is sokszor eszébe jutnak a történtek. Állítása szerint sokáig aludni sem tudott jól, mert rémálmok gyötörték. A rapper véleménye szerint, aki őt ismeri, az tudja, hogy soha nem tudna semmilyen bűncselekményt elkövetni. Nem tartja magát bűnösnek.

A férfi ezután öt napra letartóztatásba került, a hivatalos szervek pedig mindent elkövettek, hogy vallomásra bírják. Elmondása szerint nem tudott tisztálkodni, pihenni és enni sem kapott rendesen. Úgy érzi, méltatlan módon bántak vele.

Mindent elkövettek, hogy pszichikailag megtörjenek: az egyik kihallgatáson kedvesek voltak, a következőn ordibáltak velem. Előbb cigarettával kínáltak, szinte már haverkodtak, majd ismét bekeményítettek. Ezt a pszichológiai hadviselést ép ésszel alig lehet kibírni.

A feltörekvő énekes sejti, hogy mi – vagyis inkább ki – áll az ügy mögött, a nyomozásra való tekintettel azonban egyelőre nem hajlandó beszélni. Ám meggyőződése, hogy csőbe húzták.

Biztos vagyok benne, hogy ezt az egészet bizonyos körök intézték ellenem, és azt is tudom, miért. Óriási szenzáció lesz, amikor végre beszélhetek róla, de egyelőre nem lehet

– fogalmazott sejtelmesen. Hozzátette: “A célom most az, hogy a rendőrséggel megkössem a lehető legjobb vádalkut. Nekik elmondok mindent, és ha lezárul az ügy, kitálalok, tisztára mosom a nevem!”

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.