Bulvár

Elton John is kiállt George Clooney mozgalma mellett

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.31 | 19:48

Az énekes is csatlakozott a színész Brunei-ellenes bojkottjához.

George Clooney szólított fel mindenkit 9 brunei szálloda bojkottjára. Ezek a hotelek az ország elnökének tulajdonában vannak, és Brunei-ben nemrég szavazták meg, hogy új módszerekkel büntessék a homoszexuálisokat .

“Követem a barátomat, George Clooney-t, amiért kiáll a melegek diszkriminációja és a vakbuzgóság ellen, amely Bruneiben tapasztalható” – olvasható Elton John brit énekes Twitter-üzenetében. Clooney amerikai színész pár nappal korábban szólított fel 9 brunei szálloda bojkottjára.

LONDON, ENGLAND – JUNE 03: Elton John performs live at Twickenham Stoop on June 3, 2017 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for Harlequins)

A 72 éves brit zenész közölte, a szíve szakad meg a szállodák alkalmazottaikért, de fontosabb az üzenet a világnak: azt szeretné ő is jelezni, hogy ez az eljárás elfogadhatatlan. Az országban szerdán új büntetőtörvénykönyv lép életbe, amely halállal – például megkövezéssel – bünteti a homoszexualitást és a házasságtörést. Az új szabályok szerint lopásért kéz- vagy láblevágás jár.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.