Celeb

Házasság első látásra: Bogi és Geri között egyre nagyobb a kínai nagy fal

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.02 | 18:53

Geri kiakadt, és otthagyta feleségét a vacsoránál.

A “Házasság első látásra” sorozat legfrissebb epizódjában Bogi és Geri közötti nézeteltérés éleződött ki. Bogi már az esküvőn sem mutatott nagy lelkesedést, és a nászút alatt sem könnyítette meg Gerinek, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Az ibizai utazásuk és a romantikus vacsora sem sikerült a tervek szerint, több volt a kínos pillanat, mint a boldog együttlét, és a feszültség csak nőtt közöttük. Bogi folyamatosan kritizálta Geri minden mozdulatát, így végül egy asztali etikett oktatóhoz fordultak segítségért.

Fotó: TV2

Az elmúlt napokban iszonyat sok csesztetést kaptam Bogitól, és már kezd betelni a pohár.

– mondta a férfi. A vacsora során felmerült kapcsolatuk állapota is. Az új férj úgy érezte, hogy felesége még nem nyit felé, míg Bogi azt kifogásolta, hogy Geri állandóan a szavába vág. A vita heves lett, és végül Geri otthagyta a feleségét.

Ez van, ha elmondod, hogyan érzel valójában és nem raksz rá filtert, akkor kisétál… De eddig nekem nem mondta, velem mi baja van. Nem mondott semmit, de tényleg! Ne most derüljön ki, hogy neki milyen sérelmei vannak… Álljon belém és mondja meg, hogy szararc vagyok.

– fakadt sírva Bogi, és bár Geri később visszaült, hogy higgadtan beszéljék át a problémákat, ez nem sokat segített, mert Geri kiborult.

Most azt érzem, Bogival nem szeretnék se barátkozni, se semmi. Keressen meg engem, amikor tudja, hogy ő kicsoda, mert egyelőre fogalma nincsen. Nyilvánvalóvá vált számomra, amikor a terapeutáknál ültünk, hogy fogalomzavarban van, amikor beszélnie kell magáról ideges, nem magát adja… Nem tudok az ilyen emberekkel mit kezdeni, sajnos. Arra látok esélyt, hogy megbeszéljük és kibékülünk, de nálam elvágta magát. Az ilyen embereket nagy ívben kerülöm a magánéletemben is. Először nézzen magába, utána keressen meg! Ha eddig nem volt fal köztünk, most a kínai nagy fal van

– fogalmazott a férfi.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló