Sztárok

Jennifer Lopez sokak szerint nem egy kedves teremtés

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.03 | 20:45

Jennifer Lopez neve gyakran kerül elő a TikTokon, ahol az emberek rendszeresen osztanak meg vele kapcsolatos történeteket, amelyek nem mindig mutatják őt a legjobb fényben. Nemrégiben egy a filmiparban dolgozó nő árult el meglepő dolgokat róla.

Jennifer Lopezről már korábban is felröppentek hírek, hogy nehezen viseli, ha közvetlenül néznek a szemébe. Egy TikTok felhasználó beszámolója szerint apja, aki sofőrként dolgozik, nem szeretné őt szállítani, mivel állítása szerint Lopez udvariatlan és kényes.

Jennifer Lopez

Ezt a történetet egy másik TikTok felhasználó, LABellatini is megerősítette, aki több mint két évtizede tevékenykedik rendezőként és producerként. Egy videójában elmondta, hogy ezeket a kellemetlen történeteket azért osztja meg, mert fontosnak tartja, hogy a szakmában dolgozók tisztában legyenek vele, mely hírességekkel könnyű, és melyekkel nehéz együtt dolgozni.

LABellatini a TikTokon azt állította, hogy a híresség egy barátját azért rúgatta ki a stúdióból, ahol együtt dolgoztak, mert a férfi bele mert nézni a szemébe.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló