Sztárok

Jennifer Aniston nem tud elszakadni Brad Pitt-től

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.04 | 20:40

Jennifer Aniston és Brad Pitt válása komoly visszhangot váltott ki, amikor Angelina Jolie-val kezdett kapcsolatot a színész.

Jennifer Aniston, a Jóbarátok egykori sztárja, aki jelenleg 54 éves, 1998-ban találkozott először Brad Pitt-tel, és hamar egymásba szerettek. Két év múlva, 2000-ben, egy nagyszabású esküvő keretében Malibuban fogadtak örök hűséget egymásnak, és ekkor váltak Hollywood álompárjává a rajongók szemében. Azonban 2005-ben, amikor a Mr. és Mrs. Smith film forgatásán Brad Pitt Angelina Jolie-val ismerkedett meg minden felborult, és nem sokkal később bejelentette, hogy elválik Jennifer Anistontól. A közvélemény akkoriban Angelina Jolie-t tette felelőssé a szakításért, de mindkét fél ezt következetesen cáfolja.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston és Brad Pitt válása komoly visszhangot váltott ki, amikor Angelina Jolie-val kezdett kapcsolatot a színész. Különösen, mivel első közös gyermekük, Shiloh 2006-ban jött világra. Jennifer Aniston hosszú ideig nem talált tartós kapcsolatot. Aztán 2011-ben megismerkedett Justin Theroux-val, akivel 2012-ben eljegyezték egymást, 2015-ben házasságot kötöttek, de sajnos 2017-ben elváltak. Eközben Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata is véget ért 2016-ban. Így mindketten ismét egyedülállóvá váltak, és az exek közötti közeledés szemet szúrt a nyilvánosságnak. Először egy díjátadón mutattak meghitt pillanatokat, majd Brad Pitt részt vett Jennifer Aniston 50. születésnapi ünnepségén.

Brad és én haverok, barátok vagyunk. Sokat beszélgetünk és számunkra semmi furcsa nincs ebben.

– mondta a színésznő nemrégiben, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló