Bűnügy

Szolnok retteg a beteges, gyilkos fantomtól

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.04 | 16:55

Egy rejtélyes fantom tartja rettegésben az embereket Szolnokon, aki örömmel fosztja meg áldozatait az élettől, aztán a tetemeket egy közös helyre hajítja, hogy a kíváncsi szemek tanúi lehessenek a mozdulatlan áldozatoknak.

A szolnokiakat megdöbbentette egy ismeretlen személy, aki a helyi macskák ellen fordult. A lakosok figyelmét nemrég keltette fel, hogy gyakran találnak állati tetemeket ugyanazon a területen. Kiderült, hogy ez nem a véletlen műve: valaki szándékosan öli a kóbor macskákat, majd azok testét olyan helyre helyezi el, ahol a járókelők biztosan rábukkanhatnak.

Illusztráció: pixabay

 

– mondta egy helyi lakos, majd folytatta:

Először az egyik helyi csoportban tették közzé, hogy a Bocskai utca és a Szántó utca sarkára odahordta valaki az általa megmérgezett macskákat. Elsőnek én ezt el se akartam hinni, de aztán utánajártam a dolognak és kiderült, tényleg így történt… Azt egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik állnak a dolog hátterében, de úgy tűnik, hogy azokra a macskákra „vadászik”, amik el vannak engedve, tehát kijárós állatokról beszélünk. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy élvezi  a gyilkolást, mert sokadszorra fordul elő ilyen borzalmas eset, ráadásul mindig olyan helyre teszi a tetemeket – egyszerre többet – ahol biztosan kiszúrja valaki, ami jelentheti azt, hogy szeretné, ha látnák a „művét”.

Szeretnének találkozni az állatkínzóval.

 Többen szeretnének találkozni az állatkínzóval , meg akarják kérdezni tőle, hogy mégis, miért esik ez olyan jól neki… Szerintem egyértelmű, hogy feszültségkeltés miatt csinálja, azt élvezheti, hogy mindenki rosszul lesz, főleg azok, akiknek a macskái az áldozatok között vannak. Undorítónak tartom, hogy valaki ezzel szórakozzon, ráadásul az is felmerült bennem, hogy ha valaki képes ennyi állat életét kiontani, akkor van-e határ számára…? Egyelőre nem tudni, hogy mi a pontos szám, hogy hány tetemről van szó, hiszen nem tudjuk, hogy más helyszínekre is hordta-e őket, de egy biztos, hogy most már szemmel tartjuk a környéket!

– mondta a felháborodott asszony.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló