Celeb

50 fölött is dögösen: Varga Izabella valódi szépsége mindenkit lenyűgöz

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.06 | 21:26

Varga Izabella, a magyar színésznő, aki leginkább a népszerű televíziós sorozat, a "Barátok közt" Dr. Balogh Nóra karakterének megformálásával vált ismertté, több mint két évtizeden át volt a képernyők egyik meghatározó alakja.

Születése óta a művészetek világához kötődik, hiszen már gyermekkorában a televíziózás világában találta meg helyét. Későbbi éveiben a színházban és a televízióban egyaránt otthonra lelt, ahol számos emlékezetes szerepet alakított.

Fotó: Varga Izabella Instagram oldala

A “Barátok közt” sorozatban nyújtott alakítása nemcsak a nézők, hanem a szakma elismerését is kivívta, több díjjal is jutalmazták tehetségét. A sorozat 2021-es befejezése után Varga Izabella új kihívások felé fordult, és bár a közönség hiányolja a képernyőről, ő továbbra is aktív maradt a művészeti életben. A színésznő a színpadon és a kamera előtt egyaránt otthonosan mozog, és folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel tovább bővítheti pályafutását.

Külsejére nagyon odafigyel, ezért is néz ki még mindig lélegzetelállítóan 50 év felett is. Bárki példát vehet róla, hiszen lendületes, sziporkázó személyisége és tehetsége mellett, igazán vonzó nő, amit előszeretettel be is mutat közösségi oldalán. Igazi természetes szépség!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.