Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Durva videó került elő a mindszenti tömegszerencsétlenségről

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.06 | 07:18

Videón a baleset, ahogyan a vonat ledarálja a furgont.

Előkerült egy térfigyelő kamera felvétele a kedd reggeli, mindszenti vasúti balesetről. A videón egyértelműen látszik, hogy a kisteherautó vezetője észre sem vette a közeledő szerelvényt, nemhogy fékezett volna.

Élete legrosszabb döntése volt: a balesetben öt ember meghalt

és több mint tíz megsérült. Összesen 13 embert kellett kórházba vinni. A baleset valamivel 7 óra előtt történt Mindszent belterületén, a Déli utcai vasúti átjáróban. Egy kisteherautó a sínekre hajtott, ahol összeütközött a Szentesről Hódmezővásárhelyre tartó motorvonattal. A vonat az ütközés erejétől kisiklott. A balesetben több mint tízen megsérültek, öten pedig a helyszínen meghaltak. Az ütközés következtében a kisteherautó – amelyben heten utaztak, többen közülük egy család tagjai –

megpördült és mintegy 20 méterre a kereszteződéstől állt meg,

félig lecsúszva a vasúti töltésről. A motorvonat kisiklott, oldalára borult és 60 méterre az ütközés helyszínétől csúszott az árokba. A megpördülő teherautó két villanyoszlopot kidöntött. A baleset sérültjeit a szegedi, a szentesi, a hódmezővásárhelyi és a kecskeméti kórházakba szállították. A vonaton 22-en utaztak. Ketten súlyosan, nyolcan könnyebben megsérültek. A fénysorompó jól működött, a kisteherautó a tilos jelzés ellenére hajtott a vonat elé.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.