Bulvár

Hosszú Katinka megtörte a csendet, azt is elárulta, hogy leáll-e a sporttal

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.06 | 14:48

Hosszú Katinka nem hagyott fel az edzésekkel, de visszavett a tempóból. Hamarosan érkező babája miatt átalakultak a súlypontok, de még Amerikába utazott és a jövőt tervezi.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó az MTI-nek nyilatkozott az Egyesült Államokban, ahol az elmúlt napokban több helyszínen is bemutatták az életéről készült dokumentumfilmet. New Yorkban a Liszt Intézetben az óriási érdeklődés miatt kettő helyett három vetítésen mutatták be a dokumentumfilmet, míg Floridában is teltház előtt tartották a bemutatót szintén a Liszt Intézet támogatásával.

Fotó: Wikipedia

Az úszó a floridai Fort Lauderdale-ben abba az uszodába is ellátogatott, ahol edzőtáborok során számos alkalommal úszott, és ahol most is találkozott amerikai úszókkal, és ahogy fogalmazott a floridai létesítmény “a Duna Aréna után a második legszebb uszoda a világon”.

Az említett uszodában most is edzett, annak ellenére, hogy a várandóssága miatt “más a sporthoz való hozzáállása”. Ahogy mondta a határok feszegetése helyett most próbál “kényelmesen edzeni” vigyázni magára. A háromszoros olimpiai bajnok ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a floridai uszodában tett látogatás sem a “nosztalgia” jegyében telt, mert vannak tervei a jövőre nézve.

Elárulta: az Egyesült Államokban tett utazás volt az utolsó hosszabb útja a szülés előtt, a legfontosabb pedig az most, hogy ő és a baba is egészséges legyen. Hozzátette, hogy emellett próbál formában maradni.

Nagyon szeretek úszni, sportolni, és vannak céljaim a jövőre is, úgyhogy azt is kíváncsian várom, hogyan fog átalakulni az életem, hogy a baba mellett hogyan fogok tudni edzeni

– fogalmazott Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó az Egyesült Államokban tett látogatása utolsó napján.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Elhunyt Tina Turner
  • szerző:nuus
  • 2023. 05. 24.