Celeb

Caramel súlyos betegségéről mesélt

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.09 | 10:15

A kétezres évek izgalmas időszakát idézi a Megasztár verseny, amely az első évadokban rendkívüli lehetőségeket nyújtott tehetséges amatőröknek.

Sokan közülük sikeresen használták ki ezt, Caramel is egy ilyen példa, aki gyakorlatilag egy üveggyárból került a reflektorfénybe. A kemény munka már akkoriban is váratlan következményekkel járt, amiről a Ridikül műsorban beszélt.

Fotó: Molnár Ferenc Caramel Facebook oldala

Nagyon fiatalon kezdtem el egy üveggyárban dolgozni, és rossz tartásban nehéz súlyokat kellett kicsavart testhelyzetben cipelni napi 8-10-12 órában éveken keresztül, és ennek volt az egyenes következménye a porckorongsérv, nem csak nálam egyébként. Nagyon sok kollégának volt porckorongsérve folyamatosan

– mesélte Caramel, majd folytatta.

Aztán ez egy kicsit elfelejtődött. Jött a Megasztár 2004-ben, és ott volt egy rossz mozdulatom, ami szintén tud egy katalizátor lenni, és akkor teljesen ágynak estem. A stáb természetesen próbált segíteni: kezeléseken vettem részt. Mindent kipróbáltunk: akupunktúra, masszázs, gyógyszeres kezelés, szteroidos injekció. Ezt én még húztam is egy évig, akkor viszont már olyan veszélyes volt a helyzet, hogy meg kellett operálni

– mesélte, és a fájdalmas emlékeket így elevenítette fel:

Az első lemezemet, ezt most szó szerint kell érteni – hason fekve készítettem. Hason fekve írtam a dalokat, úgy rögzítettem énekfelvételeket, és nagyon vártam, hogy meggyógyuljak, és ülve vagy állva is tudjak énekelni a közönségnek.

Szerencsére Caramel azóta már láthatóan jól van, számtalan telt házas koncerten van túl, ontja a slágereket és harmóniában él családjával.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló