Sztárok

Britney Spears is belecsaphat az OnlyFans bizniszbe

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.10 | 20:40

Britney Spears januárban bejelentette, hogy soha többet nem fog új albumot kiadni, ami nagy csalódást okozott a hűséges rajongóinak.

Azonban egy szakértő szerint nincs ok az aggodalomra, hiszen Spearsnek még mindig lehetősége van arra, hogy jelentős összegeket keressen. Az egyik lehetőség, amit kihasználhatna, az az OnlyFans-oldal üzemeltetése

Britney Spears

Miután kizárta a visszatérést a zeneiparba, az OnlyFans menedzsere, Celeste Franklyn, nyilvánosságra hozta, hogy Britney Spears, a kétgyermekes anyuka, rendkívül sikeres lehetne a népszerű felnőtt előfizetési oldalon. Franklyn szerint Spears akár 80 millió fontot, azaz több mint 36 milliárd forintot is kereshetne, ha csatlakozna.

Az énekesnő gyakran oszt meg magáról extra szexi fotókat, amelyekkel izgatja a közvéleményt. Ezért az OnlyFans-oldal létrehozása nem jelentene túl nagy változást számára, csupán további bevételt generálna.

Az összes általam vizsgált statisztika alapján elmondhatom, hogy az első hónapban hatalmas vagyont kereshetne, legalább 13 millió dollárt

– mondta a szakértő.

Ugyanakkor kifejtette, hogy az eddigi tartalmak nem elegendőek, mert ezekben általában a kezével takarja érzékenyebb területeit, de időnként egy-egy emoji is szerepel. Az OnlyFans platformon azonban szüksége lenne a tartalmak megújítására és minőségének javítására.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló