Sztárok

Kiakadtak a rajongók Bangó Margit turnébotránya miatt

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.10 | 15:45

Bangó Margit karrierje során először fordul elő, hogy turnéja balul sül el. Az énekesnő nemrégiben lefújta erdélyi koncertkörútját, mivel a szervezővel való megállapodás nem jött létre. A rajongók mellett ő maga is csalódottan vette tudomásul a történteket.

Fotó: Instagram

A múlt szombaton Bangó Margit bejelentette, hogy a következő héten esedékes három koncertjét törölni kényszerül, mert a szervező nem tartotta be ígéreteit és nem fizette ki a kért díjakat. Fülöp Gy. Levente a Blikknek nyilatkozva szerette volna tisztázni a félreértéseket az énekesnővel, de állítása szerint minden próbálkozása ellenére blokkolták és kommentjeit is törölték. Elismerte, hogy nem utalta át a pénzt, mivel nem volt érvényes szerződésük.

A Blikk információi szerint a nótaénekes dédunokája, Tina és vőlegénye, Dani Norbert is érintettek az ügyben, mivel az utóbbi időben ők álltak kapcsolatban Fülöppel. Elmondták, hogy az elmúlt évtizedekhez hasonlóan most is szerződést akartak kötni, de a szervező soha nem volt elérhető a megbeszélésekre, és végül már Bangó Margit hívásait sem fogadta. A Bikk azt is megtudta, hogy a szervező korábban másokat is megtévesztett, és még letartóztatásban is volt.

A közösségi médián még mindig hirdetik a pénteki, szombati és vasárnapi koncerteket, ahol Bangó Margit mellett Vass Annamária, a Gyergyómedencei Magyarnóta Társulat tagjai és Hajlák Attila István plébános is színpadra lépett volna. A plébános a közösségi oldalán fejtette ki véleményét a botrányról.

Nagyon nagy ledöbbenés számomra ez a kialakult helyzet… Nagyon vártuk ezt a nagy napot!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.