Bulvár

Többféle drogot is fogyasztott Herczeg Zoltán – Letöltendőt is kaphat a híres divattervező

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.11 | 15:45

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt Herczeg Zoltán divattervező ellen kábítószer birtoklás miatt, és letöltendő börtönbüntetést kértek.

Fotó: Herczeg Zoltán Facebook-oldala

Az ügyben a vád szerint Herczeg Zoltán többször is vásárolt marihuánát egy 61 éves ismerősétől, a divattervező azonban nem korlátozódott csak marihuána vásárlására; állítólag más drogokat is beszerezett, mint például kokaint és DMT-t.

A vád szerint Herczeg Zoltán évek óta, már 2010-től fogva rendszeresen fogyasztott kábítószereket, kisebb mennyiségű marihuánát és kokaint. A feljegyzések alapján évente többször közösen használta ezeket a kábítószereket a 61 éves ismerősével, akivel együtt már 2022-ben is szívott marihuánát.

Az ügy még tavaly október 21-én robbant ki, amikor a rendőrség elfogta a két férfit. Az akció során kábítószereket és 800 ezer forintot foglaltak le a 61 éves férfitól. Az ügyészség a drogkereskedelemmel vádolt 61 éves férfit letöltendő börtönbüntetésre, pénzbüntetésre és vagyonelkobzásra ítélné, Herczeg Zoltán pedig szintén letöltendőt kapna a kábítószer birtoklásáért.

Az ügyészségi gyakorlat szerint, ha Herczeg Zoltán az előkészítő ülésen beismeri bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról, akkor a törvény értelmében enyhébb büntetésre számíthat.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló