Bulvár

Jude Law hamarosan a fiatal Dumbledore bőrébe bújik

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.13 | 16:33

A Harry Potter-univerzumban játszódó történet folytatását ismét David Yates rendezi, 2018 novemberében érkezik a Legendás állatok és megfigyelésük következő része és egyre több részlet derül ki a szereplőgárdáról is.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 11: Actor Jude Law attends 'The Young Pope' photocall at the Italian Embassy on October 11, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)
Fotó: Getty Images / Carlos Alvarez

Dumbledore persze valószínűleg még szakáll és igazgatói szék nélkül, a Roxfort átváltoztatástan-tanáraként tűnik majd fel az egyébként ötrészesre tervezett filmsorozat második részében. A Dumbledore és Grindelwald közötti feszültség igen izgalmasnak ígérkezik, hiszen J.K. Rowling nem egy interjúban utalgatott arra,

hogy az általa elképzelt professzor a saját neméhez vonzódik és a két mágus között eleinte több volt, mint barátság.

Hogy ezt mennyire érezhetjük majd a filmben, az a jövő zenéje.

A főszerepben továbbra is Eddie Redmayne látható majd, az első rész végén felbukkanó Grindelwald szerepébe Johnny Depp bújik majd, a fiatal Dumbledore-t pedig nem más alakítja majd, mint Jude Law. Mostanában több hír is felröppent Dumbledore professzor karakterével kapcsolatban, nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy annak idején Ian McKellen is esélyes volt a szerepre, ám végül visszautasította.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.