Sztárok

Majka csúnyán megalázta Curtist

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.16 | 16:00

A rapper nem akarja úgy felmarkolni a semmire a pénzt, mint egykori barátja

A Sztárbox győztese, Molnár Áron a műsor keretein belül kihívta Majkát egy bunyóra. A rapper ezt visszautasította, mondván, rengeteg munkája van és nem tudna rendesen felkészülni. Majka maga helyett Sebestyén Balázst ajánlotta, akinek szerinte rengeteg szabadideje van, mert semmi dolga nincs azon kívül, hogy reggel a kakassal kel – utalt a reggeli rádióműsorra, melyet Sebestyén vezet. A műsorvezető tovább passzolta a labdát Ráskó Eszternek.

Majka csúnyán beszólt Curtisnek/Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A blikkruzs.blikk.hu  most kiszúrt egy nagyon érdekes dolgot Majka bejegyzésében: Curtisbe csúnyán belerúgott. Ugyanis azt írta:

„Drága testvérem! Végignéztem a bokszos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. (…) Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, sz..rna mindenre, és az első menetben hanyattvágja magát, de az nem én vagyok.”

Majka ezt Curtisre érthette, aki a tavalyi Sztárboxon csúnyán kikapott Szegedi Fecsótól.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.