Sztárok

Recepciósként dolgozott egy hotelben Balogh Levente – onnan küzdötte föl magát

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.16 | 17:10

Miből lesz a cserebogár? Geszti Pétert 30 évvel ezelőtt kiszolgálta a most már milliárdos üzletember

Geszti Péter a hétvégén jelentette be, hogy elindul az Adom a napon című műsor legújabb, harmadik évada -írta az nlc.hu. A rappernek Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balog Levente adja egy napját, majd őt követi Molnár Ferenc „Caramel”, Gryllus Dorka és Kamarás Iván.

Az 59 éves zenész a műsor segítségével benézhetett a milliárdos üzletember gardróbjába, ahol megannyi öltöny közül választhatta ki azt, hogy melyiket veszi fel aznap.

Geszti a Balogh Leventét bemutató felkonferálásában elmesélte, hogy harminc évvel ezelőtt találkozott vele.

„Én már akkor is azzal foglalkoztam, hogy előadjam és eladjam magamat, ő pedig… Nos, ő egy udvarias fiatal recepciós volt egy vidéki hotelben”

– idézte vissza Geszti Péter.

Balogh Levente recepciósból küzdötte föl magát milliárdos üzletemberré

„ Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában. Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban. Hogyan tudja kezelni az élete nagy változásait? Mi motiválja, ha már most biztonságban tudhatja a születendő dédunokáit is? Mitől fél? És kit figyel ő, miközben azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen? Megkérdezem tőle este a stúdióban!”

– mondta a rapper.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.