Bulvár

Hodor politikai pályára lépne az egyenjogúság nevében

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.20 | 16:08

Kristian Nairn, a Trónok harca sztárja mostanában sokkal többet mond annál, hogy "Hodor".

SAN FRANCISCO, CA - MARCH 23: Actor Kristian Nairn attends the premiere of HBO's 'Game of Thrones' Season 5 at San Francisco Opera House on March 23, 2015 in San Francisco, California. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)
Fotó: Getty Images / Justin Sullivan

Az ír származású színész és lemezlovas az észak-írországi Belfast Telegraph interjújában azt nyilatkozta, hogy a jövőben még az is előfordulhat, hogy politikai pályára lép annak érdekében, hogy a hazájában gyorsabban elfogadják a melegházasság elfogadására irányuló törvényt.

Nem tudom felfogni, hogy egyes embereknek mi bajuk azzal, hogy mások mit csinálnak az életükkel. Természetesen már arra is gondoltam, hogy politikai útra terelem az életem. Persze nem most, de a jövőben akár ez is megtörténhet. Egyértelmű, hogy van mit mondanom

– mondta a 41 éves Nairn, aki szerint a jelenlegi politikai rendszer egyáltalán nem fordít elég figyelmet a melegek jogaira.

Csak arról kéne gondoskodni, hogy mindenki egyenlő bánásmódban részesüljön. Ez tényleg ennyire nehéz? Szerintem ez lenne az emberséges. És nem csak a melegekről beszélek, hanem a nők jogairól, a bevándorlókról és a különböző etnikumú emberekről.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló