Királyi család

Tovább romolhatott Katalin hercegné állapota, már a férje is egyre borúlátóbb

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.21 | 11:30

Aggasztó hírek érkeznek Katalin hercegné környezetéből, miután egy hónappal ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála.

Valószínűleg tovább romlott Katalin hercegné egészségi állapota és a közeljövőben sem várható nála javulás. Erre abból lehet következtetni, hogy Vilmos herceg úgy döntött: idén nem vesz részt a Nemzetközösségi Kormányfői Találkozón, aminek az óceániai Szamoa ad otthont.

 

Mindez nem is lenne meglepő, csakhogy az esemény októberben esedékes, vagyis Vilmos már most tudja, hogy nem lesz ott – értesült a Femcafe.hu a Hindustian Times híre alapján. Biztosat egyelőre nem lehet tudni, de sokan úgy vélik, Vilmos azért marad távol a találkozótól, mert felesége egészségi állapota rosszabbodott. Egyesek szerint a walesi herceg arra számít, hogy felesége állapota a következő 6 hónapban nem mutat majd komoly javulást.

Katalin hercegné egyébként szinte teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól. Az elmúlt egy hónapban csupán egyszer törte meg hallgatását a közösségi médiában, ám ennek súlyos oka volt: Katalin azért szólalt meg, hogy férjével, Vilmos herceggel együtt reagáljon a Sydney-ben történt, több halálos áldozatot is követelő késes támadásra. Sajtóértesülések szerint Katalin hercegné 2025-ig valószínűleg már nem vállal nyilvános szerepléseket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.