Bulvár

Elolvadunk! A szülinapos Lajos hercegről édesanyja lőtt cuki képeket a karanténban – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.23 | 16:48

2 éves lett Katalin és Vilmos legkisebb gyermeke.

Ma ünnepli második születésnapját Lajos cambridge-i herceg, ez alkalomból pedig három (plusz kettő) friss fotót osztott meg a Kensington Palota róla közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Az édes képeket nem más, mint Katalin hercegné készítette legkisebb gyermekéről még a hónap elején, vidéki otthonukban. Ez már hagyománynak számít, a 38 éves hercegné ugyanis minden gyermekéről meg szokta osztani szülinapjuk alkalmával saját készítésű fotóit. A karanténban lőtt vidám képeken a kis Lajos épp művészi hajlamait éli ki, és kézlenyomatos festményeket készít. A 2 éves herceg ezzel csatlakozott ahhoz a több millió gyermekhez Anglia-szerte, akik hasonló, szivárványszínű alkotásokkal mondanak köszönetet a koronavírus idején is dolgozó egészségügyi dolgozóknak.

Később a palota még két képet osztott meg a kis Lajosról, “Instagram versus valóság” címmel, amelyeken az látható, hogy bizony még egy királyi csemete is huncutkodik. A fotókon ugyanis a szülinapos festékes kezeivel – édesanyjára vetett zsivány tekintetek közepette –  az arcát is beszínezi. Nagyon édes!

Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A hercegi pár három gyermekével egy hónapja vonult házi karanténba norfolki rezidenciájukba. A család korábban is kifejezte már háláját a brit egészségügyi dolgozóknak, egy márciusban készített videón például közösen tapsolnak értük a hercegi csemeték, Lajos, György és Sarolta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Címlapkép: Instagram/Kensington Royal


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.