Bulvár

Súlyos dolgokat állít az Amerikában megölt magyar nő gyilkosa

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.23 | 12:18
  • trendindex: 2

G. Orsolya két fiával és férjével élt New York egyik luxusnegyedében.

Az 52 éves családanya holttestét néhány nappal ezelőtt egy bőröndbe gyömöszölve találták meg az utcán. A vérnyomok egészen a nő házáig vezettek vissza, ahol csak 13 éves fiát találták meg a rendőrök. A fiú nem tudta, hová tűnt az anyja, csak később tudta meg a szörnyű részleteket. A gyilkosság ideje alatt Orsolya idősebb fia és férje nem tartózkodtak a városban. A nő halálhírét követően azonnal hazautaztak és 13 éves fiuk is tisztázta magát.

Alig néhány óra múlva már elő is került a biztonsági kamera felvétele, amin látni lehetett, ahogy egy férfi egy gurulós táskában húzza a holttestet az utcán. Mivel a nőt a házában ölték meg, de betörésre utaló nyomokat nem találtak, a rendőrség azt feltételezte, valaki olyan lehet a gyilkos, aki ismerte a családot és Orsolya beengedte aznap éjjel a házba.

Nem sokkal később a 44 éves David O., aki korábban ezermesterként dolgozott a családnál és a közelben lakott, beismerte, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot. A rendőrségen súlyos dolgokat állított, többek között azt, hogy több mint két éve intim viszony volt közte és a meggyilkolt nő között. A The Sun napilap átnézte Orsolya Facebook fotóit és feltűnt nekik, hogy a férfi évek óta félreérthető kommenteket írt a nő fotóihoz.

– írta a gyilkos

2019-ben pedig úgy fogalmazott:

A leggyönyörűbb nő!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.