Bulvár

Ő Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője, gyerekeket szült neki a pletykák szerint

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.28 | 09:48

Vlagyimir Putyin sosem szerette, ha a magánéletéről beszélnek, így első házasságából született lányai, a 36 éves Marija és a 35 esztendős Jekatyerina kilétét is titkolja.

Oroszország elnöke és felesége 2013-ban jelentették be, hogy elválnak útjaik, a bíróság egy évvel később mondta ki a válásukat. Azóta sincs hivatalos információ arról, hogy új párra lelt volna Putyin, ám a sajtóértesülések szerint Kabajeva a titkos orosz first lady.

Alina Kabajeva 1983 májusában látta meg a napvilágot, így hamarosan a 39. születésnapját ünnepelheti. 15 évesen aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon. 2001-ben doppingbotrányba keveredett, ami miatt egy évig eltiltották a sporttól, de 2002-ben visszatért. A 2004-es athéni olimpián aranyérmes lett, ami karrierje csúcsa volt. Ezután egy rövid időre visszavonult, majd mégis visszatért, azonban a 2000-es évek második felében már a politikai tevékenységei vették el ideje nagyobb részét.

2007-ben parlamenti képviselő lett, Putyin pártjában, az Egységes Oroszország Pártban sport- és ifjúsági ügyekkel kezdett foglalkozni. 2014 szeptemberében lett az egyik legnagyobb médiavállalat, a National Media Group vezetője.

2008 óta rendszeresen összemossák a nevét Putyinnal, akkor a róluk megjelent írásban úgy fogalmaztak, hogy Putyin hamarosan feleségül veszi a nála 31 évvel fiatalabb nőt.

Kabajeva a pletykák szerint több gyermeket szült a politikusnak az elmúlt években, de mivel mindketten óvják a magánéletüket, így ennek tényét nehéz bizonyítani. Már 2009-ben arról számoltak be, hogy egy fiúnak adott életet, de 2013-ban azt nyilatkozta a 7days.ru oldalnak, hogy nincs gyermeke.  2015 tavaszán azt írták, hogy az év februárjában két kislányt hozott a világra egy svájci magánkórházban, 2019-ben pedig ikerfiúknak adott életet. Ezeket a pletykákat sosem erősítette meg Kabajeva.

Az orosz-ukrán háború kitörésekor újra előkerült az állítólagos szerető neve, márciusban a Page Six írta meg, hogy a nő és a gyerekei Svájcban rejtőzködnek, azóta aktivisták aláírásgyűjtést szerveztek, hogy utasítsák ki az olimpikont és gyerekeit az országukból.

Az Euronews megírta, hogy a Wall Street Journal információi szerint  az amerikai tisztviselők visszatartották a Kabajeva elleni szankciókat, mert attól tartottak, hogy Putyin személyes támadásnak tekintené azt. Ezt olyan személyes csapásnak tekintenék Putyinra nézve, amely tovább fokozhatja a feszültséget Oroszország és az Egyesült Államok között. 

Forrás: Femina


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló