Bulvár

Elképesztőt jósolt a parapszichológus Berki Krisztiánról

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.29 | 10:18

Lénárt Éva parapszichológusnak álmában jelent meg Berki Krisztián.

Lénárt Éva mágus – parapszichológus azt mondja, éjjel, álmában jelent meg neki a tavaly elhunyt Berki Krisztián, fontos üzenettel. Berki Lénárt Éva szerint az özvegyének, Mazsinak akart üzenni, amikor éjjel „felkereste” őt.

„Álmomból riadtam fel hajnali háromkor,

hogy ott áll az ágyam mellett Berki Krisztián. Fontos üzenetet bízott rám: azt mondta, Mazsinak üzeni, hogy három éven belül újszülöttként akar visszatérni a közelébe, hogy láthassa a kislányát. Ez jelentheti azt, hogy egy rokon gyermekeként születik újjá de akár azt is, hogy Mazsi babájaként érkezik. Az azonban biztos, hogy a családba jön, tehát nem egy szomszéd vagy egy barát újszülöttje lesz” – mesélte el a parapszichológus. Azóta Berki Mazsi felvette a kapcsolatot Lénárt Évával.

„Valószínűleg azért is választott engem

Krisztián, mert tudja, hogy a Harmonetnél szoktam szakértői cikkeket írni. Egyébként távolról is kifejezetten kedveltem őt, és nagyon megviselt, amikor tudomást szereztem a haláláról, alig hittem el, hogy egy olyan sportember, mint ő ilyen fiatalon ment el. Valószínűleg lehet valamiféle kapcsolódás közöttünk” – mondta a több mint tíz éve szellemekkel foglalkozó Lénárt.

A parapszichológus szerint sokszor érzi magát gondban,

mert egy halott lélek üzenetét kell átadnia a címzettnek. „Sokszor előfordul, hogy nem találom meg a „címzettet”. De ha rátalálok is, sokszor hathat sokkolóan az ilyen információ, ami az olyan, szelemekkel foglalkozó emberek esetében, mint mondjuk én, már-már természetes. Előfordul, hogy fény formájában jelenik meg egy lélek, de olyan is – mint Berki esetében –, hogy teljes alakot ölt” – magyarázta a mágus.

Berki Krisztián édesanyja végre megtudhatja, mi okozta fia halálát


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.