Bulvár

Döbbenet: Fel akarták gyújtani Alekoszt – Börtönbe juttatja az elkövetőt

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.01 | 07:18

Már feljelentést is tett az Érdi Rendőrkapitányságon.

Hatalmas veszélybe került Alekosz: mexikói útja előtt valaki fel akarta gyújta őt és nyereményautóját, miközben vezetet.

Alekosz elmondta, hogy március végén, még mielőtt nekivágott volna az Ázsia Expressznek, gyanútlanul kormányozt autóját Érd felsőn, amikor a vasúti átjárónál a vele szemben lévő autós átdobott egy égő cigarettacsikket az autójába.

A jó idő miatt le volt engedve az ablak, az égő csikk először az arcomnak csapódott, majd az ölembe esett. Ez egészen pontosan akkor történt, amikor a sorompó felemelkedett, és elhaladtunk egymással szemben. Azonnal megálltam, kiszálltam, majd megfordultam és az elkövető után mentem, miközben hívtam a segélyhívót.

– mondta el az egykori Való Világ szereplő, aki egy darabig követte, majd sikerült meglógnia. A rendszámát sajnos nem tudta feljegyezni, de feljelentést tett az Érdi Rendőrkapitányságon.

Néhány napja voltam irategyeztetésen

– mesélte feldúltan a Ripostnak Alekosz.

Börtönbe foglak juttatni, te gazember! Ha a rendőrség nem kap el, én veszem át az ügyet. És ha a szemembe pattan a cigarettacsikk? Mit képzelsz te? Nem ajánlom, hogy bujkálj, mert már köröznek. Hamarosan úgyis el fognak kapni, és akkor én is ott leszek. Ha kell, nyomravezetői díjat is felajánlok. Zéró tolerancia a bűnözőkkel szemben

– üzente támadójának Alekosz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló