Bulvár

Szerelemre talált az alsótest nélkül, férfiként született nő

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.01 | 07:22

A magányos éveknek végre, Piyah Martell végre társra talált, és rendkívül boldogok együtt.

Korábban mi is írtunk Piyahról, aki egy születési rendellenesség következtében alsó test nélkül jött a világra. Nagyjából egy millió emberből egyet érint a sacralis agenesis, amelyet a gerincvelő végső részében az idegek késleltetett fejlődése okozza, így az érintettnek a lába, sokszor végbélnyílása, nemi szerve sem fejlődik ki megfelelően.

Piyah helyzetét tovább bonyolította, hogy férfi nemi szervekkel született, holott mindig is nőnek érezte magát. A szülei nehezen fogadták el, hogy fiukból lány lett, de Piyah csak a nemi átalakító műtét után érezte magát igazán önmagának. A hormonkezelés hatására mellei is nőttek, és arca is nőiesebb formát öltött.

Az igazi boldogságot ezzel együtt a szerelem hozta el számára. Párja, Andrew Manuel úgy szereti őt, ahogy van: gyönyörűnek és szexinek találja, és “az én angyalomnak” nevezi őt. Piyah a Barcoft Tv kisfilmjében a kétségeket is eloszlatja: születési rendellenessége nem akadályozza meg abban, hogy párjával kiegyensúlyozott szexuális életet éljenek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló