Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Film

Netflix top 5 szex: Ezeket a filmeket nézd, ha azt akarod, hogy elkapjon a vágy

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.20 | 20:55

Az esti kikapcsolódás egyik izgalmas módja lehet egy erotikus film megtekintése a Netflixen, ugyania a streaming szolgáltató kínálatában bőven akad olyan alkotás, amely a szenvedélyt és az intimitást mutatja be (sőt, még annál többet is).

365 nap

Ez a lengyel erotikus dráma gyorsan kultikus státuszba került, főként a merész jelenetei és intenzív érzelmi szálai miatt. A történet egy fiatal nő és egy maffiafőnök közötti komplex kapcsolatot mutat be. Futótűzként söpört végig a filmrajgonók között, nincs, akit hidegen hagyott volna.

Newness

Egy modern szerelmi történet, amely a digitális korszak párkapcsolati dinamikáit vizsgálja. Két fiatal Los Angelesben találkozik egy társkereső alkalmazáson keresztül, és elkezdik felfedezni új kapcsolatuk határait és lehetőségeit – ahogy az egymásban rejlő határokat és lehetőségeket is, minden értelemben…

Newness: Erotika és dráma a filmvásznon.
Forrás: Netflix

A nimfomániás

Lars von Trier botrányos alkotása két részben meséli el egy nimfomániás nő életét. A film mélyen belemerül a szexualitás pszichológiájába és a főszereplő életének drámáiba is. Különös megvilágításba helyezi az intim életet, olyan szemszögből nézve, ahonnan a hétköznapi életben nem szokványos.

Below Her Mouth 

Egy kanadai dráma, amely két nő szenvedélyes kapcsolatát mutatja be, amely váratlanul válik zabolázatlanná és kezelhetetlenné. Az alkotás különlegessége, hogy női rendező és stáb készítette, így autentikus és érzékeny megközelítést kínál a női szexualitás témájában.

Forrás: Netflix
Forrás: Netflix

Dry Martina

Martina, egykori gyereksztár, nehéz időszakon megy keresztül egy rossz szakítás után, ami miatt elveszíti híresen erős szexuális vágyát. Kétségbeesetten próbál visszatalálni a szexuális örömökhöz, amikor egy Francisca nevű nő felbukkan, és azt állítja, hogy Martina féltestvére. Martina végül beleszeret Francisca férjébe. Ez a klasszikus történet a váratlan szerelemről, tomboló vágyról és vicces félreértésekről szól.

Forrás: Netflix

Ezek a filmek nemcsak az erotikát és az intimitást helyezik előtérbe, hanem mélyebb emberi érzelmeket és kapcsolódásokat is. Az ilyen filmek megtekintése lehetőséget ad arra, hogy jobban megértsük saját érzéseinket és vágyainkat, segítenek feloldani a gátlásainkat – akár önmagunkkal szemben, akár a párunkkal szemben.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.