Bulvár

Ez a szépségkirálynő egy 40+ évvel idősebb férfibe szeretett bele

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.02 | 10:18

Nyolc éve jöttek össze, öt éve házasok, imádják egymást. De nem egy átlagos párról van szó, hanem egy 34 éves, fekete szépségkirálynőről, és egy lassan 75 éves, átlagos külsejű, fehér férfiről.

A pár egy bárban ismerkedett meg, ahol Lesley zongorázott, és a férfi rögtön vacsorázni hívta. Itt kiderült, hogy egy hullámhosszon vannak, a tetemes korkülönbség ellenére, így az első randit még több találkozó követte, míg nem

mindketten menthetetlenül szerelmesek lettek egymásba.

Persze egy ilyen kapcsolatot a külvilág nehezen fogad: az idegenek általában nagypapa-unoka párosnak hiszik őket, vagy hogy Vince milliárdos, ezért van fiatal “aranyásó” az oldalán (erről szó sincs). A családjaik szintén kiakadtak. Vince ötvenes éveikben járó gyerekei azt hitték, apjuk kapuzárási pánik miatt újított be egy faital szeretőt, de az érzések hamar elmúlnak majd. Lesley szülei pedig sokkot kaptak, mikor kiderült, hogy leendő vejük idősebb náluk.

“Imádom a mosolyát, a humorát, és hogy

a kedvemért újra vállalná az apaságot is.

Felkészültem arra, hogy ő megy el előbb, és én magamra maradok, de mi a mának élünk: most pedig nagyon boldogok vagyunk együtt”

– fogalmaz Lesley, aki pár éve elnyerte a Miss Kalifornia címet, amire férje mérhetetlenül büszke.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló