Bulvár

Gólyahír: Hatalmas a boldogság, megszületett Szőcs Reni gyermeke

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.05 | 13:48

Boldogan ünnepelheti élete első anyák napját az énekesnő vasárnap, ugyanis két napja megszületett a kislánya.

Szőcs Reni közösségi oldalán számolt be arról, hogy május 3-án megszületett a kislánya, Amélia.

Fotó: TV2

Nincsenek szavak, nem tudom leírni sem igazán, de minden édesanya jól tudja miről beszélek.. nem tudom ezt lehet-e igazán szavakba önteni, de a női test elképesztő erős és hihetetlen mire képes.

Hozzátette:

Hálás vagyok, hogy átélhettem és hogy Márk ott lehetett végig mellettem. Persze a kórház profizmusát muszáj megemlítenem!

Reni megjegyezte, alig várja, hogy megossza követőivel az ő szüléstörténetét. 24 óráig megtekinthető Instagram-sztorijában egy másik fotót is megosztott a csöppségről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szőcs Renáta (@reenykee) által megosztott bejegyzés

A TV2 Star Academy című műsorának felfedezettje a Borsnak mesélt arról, hogy kedden ment be a kórházba, majd az orvosa úgy döntött, első körben gyógyszerre próbálják meg megindítani a szülést. Szerdán még nyugodtan sétálgatott a kórház kertjében, mert az orvosa arról tájékoztatta, hogy ez a folyamat napokon át is tarthat. Nagy meglepetésére nem kellett sokat várni Amélia érkezésére.

Éreztem én, hogy valami történik, de nem gondoltam, hogy minden így felgyorsul. Egy darabig azt hittem, hogy csak képzelem, hogy jön a pici, de egy ponton túl rájöttem, hogy amit érzek, az bizony nagyon erős üzenet Améliától. Annyi időm maradt, hogy felhívtam a férjemet, aki percekkel később már mellettem is volt és már kezdődött is a csoda.

Szőcs Reni azt is elmesélte a lapnak, hogy alig két óra vajúdás után, természetes úton született meg a kislányuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló