Celeb

Túl szexi volt, kirúgták a világ egyik legnagyobb gálájáról

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.10 | 20:09

A 26 éves Eugenio Casnighit tavaly felkérték, hogy egy celebet kísérgesse a vörös szőnyegen, idén már ajtót mutattak neki.

A 26 éves Eugenio Casnighit olasz modell meglepő dologról számolt be a TikTikon. Állítólag azért rúgták ki az esedékes Met-gáláról, mert az előző évben „túl szexi volt” és magára irányította a figyelmet. Casnighi ezért az idei gálán már nem fog részt venni, mert a szervező a rendezvény előtt néhány nappal közölték vele, hogy nem kívánatos személy a rendezvényen – írta a starity.hu

Eugenio Casnighit olasz modell kísérőként volt jelen a Met gálán, de túl szexi volt, ezért kirúgták/Fotó: Insagram/Eugenio Casnighit

A modell elmondása szerint eddig azért nem beszélt róla, mert kötötte a titoktartási szerződése.

„A vicces az, hogy már kirúgtak, tehát azt mondok, amit akarok… tulajdonképpen azt mondták, hogy mivel magamra irányítottam a figyelmet, nem dolgozhatok többé velük, sajnáljuk.”

Tavaly, amikor gálán dolgozott, az volt a feladata, hogy Kylie Jennerrel legyen egész este és segítsen neki mindenben, amire szüksége van. A szervezők direkt modelleket kértek fel arra, hogy segédkezzenek az est folyamán a vörös szőnyegre lépő celebeknek.

„De amikor elkezdték fotózni őt… ott álltam Kylie Jenner mellett, hát persze, hogy rákerültem a képekre és utána még engem okoltak”

-háborodott fel a modell.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.