Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Gyomorforgató: elvált a feleségétől, hogy saját anyjával szexelhessen

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.11 | 19:45

Feleségének is gyanús lett a férfi és az anyja kapcsolata, mert túl sok időt töltöttek együtt, ám 15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak, és életük végéig felkerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásába a vérfertőzés miatt.

A most 32 éves Ben Fordot anyja még babakorában elhagyta. A férfi felnőttként indult anyja keresésére és végül meg is találta az 51 éves Kim Westet. A férfi levelet írt anyjának, majd találkoztak is egy évvel később, 2015-ben.

Mikor fia ráírt, a nő azonnal szeretett volna találkozni vele, és azt mondja, egyből szexuális álmai lettek vele, a férfi a feleségének nem sokkal később azt írta:

Mindig, mikor szexeltem veled, amióta megismertem, azt képzeltem, hogy őt csókolom, különben nem vagyok rá képes

– idézi a Sun.

Ahogy megismerkedtek, csak „szexuális lényként” tudott gondolni Westre, és nem mint az anyjára. Ford egyébként be is mutatta feleségét anyjának, amiről West azt mondja, a feleség, Victoria kedves volt, de nem lettek jóban, mert féltékeny volt rá. Victoriának is gyanús lett a férfi és az anyja kapcsolata, mert túl sok időt töltöttek együtt.

A férfi 2016-ban végül elhagyta a feleségét az anyja miatt, akivel pedig „észbontó” szexuális kapcsolata alakult ki. Bujkálniuk kell a michigani törvények miatt.

Tudom, hogy az emberek azt mondják, undorítóak vagyunk, és tudnunk kéne uralkodni az érzéseinken, de mikor egy ilyen őrületes szerelem elkap, hajlandó vagy mindent feladni és harcolni érte

– nyilatkozta West.

15 évnyi börtönbüntetést kaphatnak, és életük végéig felkerülhetnek a szexuális bűnöző nyilvántartásába a vérfertőzés miatt.

Forrás: 24.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló