Bulvár

Hátborzongató dolog történt, miután Berki Krisztián a halottlátón keresztül üzent

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.14 | 17:18
  • trendindex: 21

Kiss Kató léleklátó volt tegnap az Ébredj velünk! vendége a Life TV-n, aki üzenetet vitt Hajdú Péternek Berki Krisztián szellemétől.

Ugyan Hajdú Péter nem feltétlenül hisz abban, hogy a test halála után a lélek még köztünk marad és megpróbálna kapcsolatba lépni azokkal, akikkel lezáratlan ügye akad. Ennek ellenére őszintén meglepte, amikor a léleklátó éppen egy neki szánt üzenetet írt a papírra.

Hajdú Péter hátborzongató dolgokat mesélt a Borsnak. A Kiss Katóval folytatott beszélgetése után megcsörrent Hajdú menyasszonyának, Eszternek a telefonja.

A stúdióból hívták Esztert, hiszen ő a műsor főszerkesztője. Közölték vele, hogy a vezérlőben minden monitor elszállt. Nem az történt, hogy elsötétült a kép, éppen ellenkezőleg. Mindegyik monitor fehér fényben úszott hosszú perceken át

 – mesélte Hajdú, aki nem tagadja, nem csak a stáb tagjai érezték hátborzongatónak a különös jelenséget, Eszter és ő is hasonlóan éreztek.

Miután megtörtént ez a furcsa leállás, arra jutottam, hogy megkérem az egyik kollégámat, bontsa ki a nekem szánt borítékot és fényképezze le az üzenetet. Azt nem szeretném elárulni, mi állt a levélben, de annyit mondhatok, hogy személyes sorok voltak, melyek valóban Krisztián stílusában íródtak. Ugyanakkor nem győzött meg teljesen a dolog. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a közeljövőben szívesen találkoznék a léleklátó hölggyel, hogy feltegyek neki pár olyan kérdést, amiről csak én és Krisztián tudhatunk. Nyitottan állok a témához és a kíváncsiságom hajt

– fűzte hozzá Hajdú Péter.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló