Celeb

Solti Ádám durván félrevezette a randigurut – kínos videó került elő

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.14 | 16:18
  • trendindex: 5

Tovább dagad a botrány, Solti Ádám egy korábbi interjúban hosszasan beszélt magánéletéről, és az "apró" hazugságokról.

Solti Ádám és felesége, Bernadett a napokban meglepő vallomással állt elő. A Barátok közt egykori színésze a sajtón keresztül tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy házasságon kívül született egy gyermeke. Most előkerült egy korábbi interjú.

RTL

A színész Tóth Kornélia randiguru, önismereti coach műsorában beszélt a csábításról, a kísértésről, a szerelemről, és feleségéről, Berniről is. Ádám bevallotta, hogy a szerelem a hovatartozást jelenti, és amióta megnősült, feleségét érzi családjának, az érzés pedig a családalapítással teljesedik majd be – írja a Bors.hu.

Kornélia gratulált Ádámnak a házassághoz és azt is megjegyezte, milyen szerencsés, hogy ilyen hamar megtalálta a párját. Arról is beszélt, hogy Ádám felesége azt mondta, hogy férje szokott kisebb hazugságokat elejteni otthon.

Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy én hazamegyek és hobbit űzök abból, hogy hazudok. Szó sincs róla, mi nem hazudunk egymásnak

– magyarázta Ádám. Azzal érvelt, hogy a Nyerő Párosban úgy tűnhetett, hogy ő állandóan hazudik, mert a megvágott műsor azt adhatta át.

Akkor te nem szoktál hazudni?

– érdeklődött Kornélia, amire hamar meg is érkezett a válasz: nem.

Kicsit úgy jött le a műsorból, mintha én állandóan megcsalnám, vagy ilyesmi

– mondta nevetve Ádám.

Ádám az interjúban azt állította, hogy a közösségi oldalán hagyott kommentek olvasgatását még 2010-ben feladta, miután rájött, hogy nagyon sok a névtelen, negatív kritikát megfogalmazó internetes felhasználó. Épp ezért azt sem látja, ha egy-egy hölgy megkörnyékezné őt a világhálón.

– tette hozzá a színész a való életben történő csábításra terelve a szót.

Egyéjszakás kalandjairól Ádám elmondta: még sosem volt benne része. Többéjszakásból viszont rengeteg volt.

A Barátok közt korábbi szereplője beszélt arról is, hogy mit szeret feleségében.

Azt, ahogy szeret engem, az jó, senki úgy nem tud. Mellette jobban szeretem magam. (…) Valahogy ő olyat lát bennem, ami nem annyira kézzelfogható. (…) Neki nincsen semmije. Mindene van, és nincs semmije nélkülem, és ezt érzem, ezt tudom, és felelősséget is érzek iránta

magyarázta Ádám, majd miután kissé belezavarodni látszott a válaszadásba, röviden is igyekezett válaszolni.

– mondta nevetve Ádám.

Az interjú még 2020 júniusában került fel YouTube-ra. Ádám korábban azt nyilatkozta, ebben az évben értesült szeretője várandósságáról.

Ezek szerint az interjú idején Ádámnak már bőven tudomása lehetett a várandósságról.

Az interjú zárásaként Kornélia arra kérte a színészt, hogy nevezzen meg három kívánságot. Ádám elsőként az anyagi biztonságot említette, majd úgy fogalmazott:

Hogy itt a feleségével tervezett babára, vagy az éppen születendőre gondolt, azt persze nem lehet tudni, zárásként azonban a színész elmondta: a felsoroltakon kívül boldogságra vágyik még.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.