Bulvár

Anyósa kényszerítette DNS-tesztre az anyát, csakhogy pont az anyós bukott le általa

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.17 | 14:48
  • trendindex: 12

A gyanakvó anyós addig zargatta kis menyét, hogy unokája a fia után nem lehet zöld szemű, hogy az asszonyka végül ráállt arra, hogy - igazát bizonyítandó - DNS-teszten essen át a gyermek. Az anyós emiatt nagyon megszívta...

Az újdonsült anyuka a Redditen mesélte el, hogyan fedte fel véletlenül anyósának 29 éves titkát, miután megvádolták őt a férje megcsalásával. A minden lében kanál anyós véletlenül leplezte le saját piszkos titkát, miután folyton azt ecsetelte, hogy az újszülött unokájuk “szokatlan” kinézetű, mivel zöld szemekkel született, és. acsaládban mindenki szeme barna – írja a The Mirror.

Az újdonsült anyuka végül arra jutott, hogy férjét és újszülött gyermeküket DNS-tesztnek veti alá, csak hogy tisztázza a helyzetet és befogja anyósa száját. Ahogyan arra férjével mindketten számítottak, a teszt minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy a kislány a férje gyermeke. Ám amikor részletesebben elolvasta az eredményeket, rájött, hogy valami nagyon nincs rendben.

“A lányunk az övé, de apósom nem az én férjem apja”

– osztotta meg felfedezését.

“Anyósom és apósom évtizedek óta házasok, ezért az a gondolat, hogy anyósom félrelépett férjem apjával, sosem fordult meg a mi fejünkben sem.”

– tette hozzá.

A pár egyelőre nem szembesítette anyós pajtást az eredménnyel, egyelőre még fontolgatják, hogyan álljanak elő a farbával.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.