Sztárok

Családi dráma: Kósa L. Adolf fiai nem ismerik egymást

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.18 | 15:30

A tévésből üzletemberré vált Kósa L. Adolf első és második házasságából született fiai még soha nem találkoztak egymással. Szerinte legkisebb fia szívesen találkozna bátyjaival.

Kósa L. Adolf és Fonyó Barbara házassága eleinte mesébe illően úgy alakult – írja a kiskegyed.hu. Mindketten az érezték, hogy megtalálták az igazit. Jött az esküvő, aztán egy budai házba költöztek, és született két fiuk: Benedek és Domonkos. 2008 környékén azonban véget ért az idill, kiderült, hogy már külön utakon keresik a boldogságot, ezután bejelentették a válást.

Kósa L. Adolf fiai még nem találkoztak egymással/Fotó: MTI Fotó: Sándor Katalin

A tévésből üzletemberré vált férfire később ismét rátalált a szerelem a második felesége, Rita oldalán. Azonban a két idősebb fiával, a már huszonéves Benedekkel és Domonkossal nem sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat.

Amikor 9 éve arról kérdezte a Story magazin a fiairól akkor azt mondta:

„Hogy mikor találkoztam utoljára a gyerekeimmel? Hát, erre nem tudok mit válaszolni. De nem titok: nagyon hiányoznak a srácaim.”

Most a Kiskegyednek adott interjúból kiderült, hogy a fiaival való kapcsolata az idő múlásával sem lett jobb. A második házasságából született kisfia, a 11 éves Nimród soha nem találkozott féltestvéreivel.

„Ennél szomorúbb dolog kevés van az életemben, de a fiaim még nem találkoztak. Ez nagyon szomorú, mert kölcsönösen nagyon sokat veszítenek. A kisfiam részéről nem lenne akadálya a dolognak, de van egyfajta ellenállás az egyik oldalon. Bár nagyon fáj a dolog, de belehalni, beledögleni nem vagyok hajlandó”

-szögezte le a volt tévés. Reméli, hogy egyszer majd fordul a kocka.

„Én az ő korukban olyan okos voltam, hogy önmagammal is csak alig-alig álltam szóba. Ők most ugyanígy vannak. Nincs ezzel semmi gond. Ez az élet rendje. Idővel majd változik a helyzet”

-mondta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló