Bulvár

Meztelen koncertet hirdetett meg a magyar sztár

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.18 | 09:18

Galla Miklós meztelenül ad ingyenes koncertet.

Galla Miklós, a teljesen szürreális humoráról és életviteléről elhíresült humorista, a Karinthy-gyűrű állhatatos őrzője tizennyolc éven felülieknek ad koncertet.

Az éppen ma hatvanhárom esztendős humorista szerint,

ha kerek évforduló lenne, még talán lehetne szó ünneplésről, de most egyszerűen semmi sem indokolja. „Nem látom vendégül a családomat, a barátaimat, majd felhívnak telefonon, vagy írnak egy emailt, én pedig mindenkinek válaszolok. Amúgy ez egy igen jeles nap, ugyanis II. János Pál pápával és Nagy Natália anyukájával, Szulcsán Juliannával születtem egy napon, illusztris társaság” – magyarázta a Blikknek Galla.

A humoristának mindig akad valamilyen munkája:

„Gőzerővel készülök az angol nyelvű koncertemre, amely június 14-én lesz a belvárosban. Különlegessége, hogy másfél órán át ruhában leszek, az első húsz percben fehér alsónadrágban majd egy órát meztelenül. Ez a show része, így is lett meghirdetve, így senkit nem érhet váratlanul, ha meglátja a nemi szervemet. Egyszer ezzel már pórul jártam, így most már a plakátra is kikerült, hogy meztelen férfi van a produkcióban, és

szigorúan csak 18 éven felüliek jöhetnek be

az ingyenes koncertre. Beszélek arról, hogy mi a jelentősége, a szimbolikája és a művészi értéke a pucérságnak, bemegyek a közönség közé, nagyon izgalmas kihívás ez számomra is. Számomra a meztelenkedés egyenlő a szabadsággal. Márciusban már volt egy ilyen koncert, hatalmas sikert aratott, telt ház volt, a közönség pedig imádta.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló