Bulvár

Az élete „látványpékség” volt – Berki Krisztiánról beszélt Fésűs Nelly férje

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.19 | 19:44
  • trendindex: 8

Ez a Krisztián számára már nem volt vállalható és onnantól kezdve már más „kávéházba" jártak"

Az üzletember azok közé tartozik, akik már akkor közel álltak a 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián személyéhez, amikor még nem volt celeb.

Én még ismertem őt akkor, amikor rendes srác volt. Ő alapvetően egy nagyon jólelkű, szolid tatabányai gyerek volt. Egyszerű focista srác, aki nyomta a vakert, a humort, nagy életkedvet láttam benne. Szöges ellentéte volt annak, ami később lett belőle

– idézte az üzletember szavait a Blikk Rúzs.

Szerinte amikor felismerte azt, hogy a médiának szüksége van egy ügyeletes rosszfiúra és ezt még meg is fizetik, boldogan vállalta. Az elején ez csak egy póz volt neki, de aztán annyira beleélte magát a szerepbe, hogy rosszfiúvá is vált. Azt is elmondta, hogy az utóbbi években, ha meglátta őt Berki egy nyilvános helyen, akkor tisztelettudóan odament és azt mondta, csak egy másodpercre zavar és üdvözölte, pedig pontosan tudta, hogy súlyosat vétett a barátságunk ellen.

Ekkor mondtam neki, hogy sose felejtsd el, mindig voltak ügyeletes rosszfiúk, hol a Dopeman, hol a Ganxsta Zolee, hol a Majka, de ők ki tudtak farolni a rosszfiúságból és jó dolgokra használták fel az ismertségüket. Neked is arról kell gondolkodnod, hogy mi a következő lépcső, mert a figyelemfelkeltés már megvolt. Azt válaszolta, majd nagy léptékben szeretne jótékony dolgokat csinálni. Az öncélú kifelé csillogás sajnos csak „látványpékség” volt.

– fogalmazott a híresség.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló