Sztárok

Demi Moore teljesen meztelen új filmjében

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.22 | 20:30

Demi Moore legújabb filmje egy testhorror, melyben anyaszült meztelenre vetkőzik. A filmben a színésznő egy letűnő hírességet alakít, aki egy sejtmásoló vegyület segítségével megfiatalodik.

Demi Moore egy új testhorrorban tér vissza, amelyet az idei cannes-i filmfesztiválon is bemutattak – írja a mafab.hu. A Coralie Fargeat rendezésében készült The Substance című film kapcsán a színésznő egy arról interjúban beszélt, hogy számára a produkció egy “sebezhető élmény” – írja a mafab.hu.

“Amikor belevágtam, tényleg ki volt írva, a sebezhetőség és a nyerseség szintje, amire valóban szükség volt a történet elmeséléséhez. És ez egy nagyon sebezhető élmény volt, és csak sok érzékenységet és sok beszélgetést igényelt arról, hogy mit akartunk elérni” – nyilatkozta Moore.

Demi Moore legújabb filmjében teljesen meztelenre vetkőzik/Fotó: Facebook/Demi Moore

A filmben a színésznő egy letűnő hírességet alakít, aki egy feketepiaci drogot használ, amely igazából egy sejtmásoló vegyület, és végül saját maga fiatal változatát hozza létre.

“Volt valaki, aki nagyszerű partner volt, akivel nagyon biztonságban éreztem magam. Nyilvánvalóan nagyon közel álltunk egymáshoz – meztelenül -, és azokban a pillanatokban is sok könnyedséget kaptunk, hogy mennyire abszurdak voltak azok a bizonyos helyzetek”

– mondta Moore filmes partneréről, Margaret Qualley-ről, aki Moore fiatalabb énjét alakítja a történetben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.