Bulvár

Johnny Depp és Camille Vasquez tényleg összejöttek? Az ügyvédnő nyilatkozott!

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.22 | 11:12

Egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy izzik a levegő Johnny Depp és ügyvédje, Camille Vasquez között.

Bűn lenne anélkül szó nélkül elmenni, hogy Camille Vasquez az egyik legtehetségesebb ügyvéd, akit Johnny választhatott maga mellé, hiszen egyáltalán nem szépít, nem kertel, olyan konkrét kérdéseket szegez Amber Heard-nak, hogy a színésznőről néhány perc alatt kiderült, bizony nem mond igazat bizonyos dolgokban.

Forrás: AFP)

Így hát nem is csoda, hogy Johnny Deppet is levette a lábáról, aki olyan csillogó szemekkel néz rá, hogy le sem tagadhatná, mennyire rajong érte.

Minden pillanatot megragadnak, hogy egymáshoz érjenek!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daily Mail (@dailymail) által megosztott bejegyzés

Néhány nappal ezelőtt a tárgyalást követően Camille és Johnny többi ügyvédje éppen a bíróságról távoztak, amikor meglátták az alpakákat, melyeket Depp rajongói hoztak a helyszínre. Ekkor megálltak, beszélgettek kicsit a rajongókkal és természetesen az alpakákkal is fotózkodtak.

A tömeg Camille nevét zengte, ami elképesztő érzés lehet számára magánszemélyként. Többen azt is elmondták neki, hogy ő az internet új sztárja és Johnny rajongói egyenesen imádják. Camille kedvesen mosolygott, majd arra a kérdésre is válaszolt, hogy igaz-e, hogy Depp és ő egy párt alkotnak. Camille erre annyit választ, hogy: Nem. Ettől függetlenül, ahogy azt a tudomására is adták a beszélgetés során, a rajongók imádnák őket együtt!

 

@captain.johnny.sparrow Reply to @danniellemariewarren here’s another vid of #camillevasquez I feel kinda bad for her this just be scary #johnnydepptrial ♬ original sound – d e p p🫀


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.