Bulvár

Gwyneth Paltrow elárulta, Brad Pitt egyszer komolyan megfenyegette miatta Harvey Weinsteint

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.24 | 11:18

Egy igazi hős volt a színész, mert nem gyulladt be a nagyhatalmú producertől, nem nézett félre, és nem bagatellizált el semmit.

Gwyneth Paltrow Howard Sternnél járt a rádióban és elmesélte ezt a régesrégi esetet, ami akkor történt meg vele, amikor még Brad Pittel járt, 1996-ban (egyébként három évig voltak együtt 1994 és 1997 között). A színésznő arról már korábban is, nagy nyilvánosság előtt beszélt, hogy Harvey Weinstein vele is próbálkozott, cserébe egy jó szerepért, a producer persze tagadta, hogy ilyesmi előfordult volna.

via GIPHY

Na de mi történt pontosan? Paltrow 22 éves volt, és Weinstein egy szállodai szobában kezdett ki vele a maga agresszív letámadós módján, de végül nem járt sikerrel. A felzaklatott színésznő nem bírta magában tartani a történteket, és elmesélte akkori pasijának, Brad Pittnek, akit szintén nagyon felzaklatott az ügy. Annyiban is maradt volna a dolog, ha nem sokkal később össze nem futnak vele a Broadway-n, ahol épp a Hamletet készültek megnézni. Brad Pitt nem lacafacázott, hanem odament Weinsteinhoz, szabályszerűen a falhoz nyomta és megfenyegette, hogy ha még egyszer Gwyneth Paltrow-hoz ér, nem ússza meg a dolgot szárazon. A színésznő a mai napig hálás neki ezért:

Fantasztikus volt, amit tett, hogy megvédett, pedig akkor még nem volt híres, nem volt befolyása, hatalma sem. Ő a legjobb.

Miután Pitt ilyen keményen és határozottan nekiment Weinsteinnak, visszament Paltrow-hoz és elárulta neki, hogy mit mondott a producernek. Azt, hogy ez soha többé ne forduljon elő, de ha mégis megtörténne, akkor kinyírja.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló