Bulvár

Kertész Ágnes kiszabadult a börtönből, meg akarja találni a kislányát

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.26 | 16:18
  • trendindex: 79

Kertész Ágnes volt férje ismeretlen helyen van a kislánnyal.

Kertész Ágnest a bíróság tízévnyi szabadságvesztésre ítélte, mert az ítélet szerint 2018-ban elkábította, majd többször megszúrta gyermeke apját, aki hosszú éveken át bántalmazta.

Kertész azzal védekezett, hogy volt férje önszántából vette a kábítószert,

és az életveszélyes sérüléseket is ő okozta saját magának. A bíróság a férj verzióját fogadta el, Ágnesnek pedig börtönbe kellett vonulnia – emlékeztet a Blikk. A nő 2019-ben vonult be a kalocsai fegyházba, majd ügyvédjével Áder Jánoshoz fordultak kegyelmi kérvényükkel. Áder 5 év fogház büntetésre módosította az ítéletet, elfogadva, hogy az asszony évekig bántalmazó kapcsolatban élt.

Ágnes jó magaviselettel pár hónapja szabadult.

Kertész Ágnes most Török  Rékának, az ATV Heti Napló riporterének szólalt meg.

„Egy szokásos, szürke hétköznapnak indult és szóltak, hogy jöjjön! Kérdeztem, hová? Szabadul! És el sem hittem és fel sem fogtam, és annyira örültem, hogy sírtam egyszerre és nevettem, elképesztő volt, leírhatatlan, megfoghatatlan érzés volt, amit akkor éreztem…”

Ágnes kislányát, aki már 10 éves, 6 évesen látta utoljára

és Ágnes nem tudja, melyik országban keresse. A kislány apja több mint két éve egy kötelező találkozáson sem jelent meg a kislánnyal. Ágnes vissza akarja kapni gyermekét: „sziklaszilárd az a hit, hogy azt a kapcsot, ami egy gyerek és anya között van, nem lehet szétszakítani, és az ellen nevelés, a távolság, az idő, ezek nem olyan akadályok, amik esetleg eltéphetnék ezt a láthatatlan fonalat” – mondja.

Ágnes párja, István végig kitartott mellette,

a börtön után ott folytatták, ahol abbahagyták. Ágnes hónapok óta munkát keres, próbálja összeszedni magát fizikailag és lelkileg is, pszichológushoz jár.

Döbbenet: 6 év után került elő a kislány, akit már halottnak hittek


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.