Sztárok

Jennifer Lopez eltűnhet a süllyesztőben

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.27 | 21:03

Az 54 éves Jennifer Lopez énekesnő karrierje hol a magasban szárnyal, hol a béka feneke alatt van. Most éppen nem túl rózsás a helyzete. Koncertjén elmaradt az óriási siker és még Ben Affleckkel való házasságának is búcsút inthet.

Jennifer Lopez élete és karrierje egy igazi hullámvasút – írja a blikk.hu. A most 54 éves világsztár pályafutása táncosként indult, MC Hammer U can’t touch this című, 1987-es videóklipjében szerepelt, ezen kívül manhattani éjszakai mulatókban lépett fel. Az áttörést Janet Jackson videóklipje hozta meg, ugyanis szerepet kapott az 1993-as That’s the Way Love Goesban.

1998-ban egy önálló lemezt jelentethetett meg és azonnal világsztár lett.  Ezután jött a hanyatlás, a szülés miatt is leállt évekre, de utána sem tért vissza a csúcsra. 2014 után megint 10 évet kellett várni az új lemezre, amely idén jelent meg, de a várt fergeteges siker elmaradt. Amikor a csúcson volt, minden koncertje teltházas volt.

Jennifer Lopeznek nem lehetnek könnyű napjai, úgy tűnik, elég balszerencsés mostanában/Fotó: Facebook/Jennifer Lopez

Sokáig az első számú latin színésznőnek számított Hollywoodban. Imádta a közönség a romantikus filmek főszerepében. Eközben divatikon lett. A divat világa továbbra is istennőként kezeli, hiszen 54 évesen is szexi. Kérdés, hogy meddig tudja fenntartani varázsát az évek múlásával.

A szerelemben sem volt szerencséje sokáig. Két házasság után Marc Anthony énekes lett a férje 2004-ben, és 2008-ban ikreik születtek. Ez a kapcsolat is véget ért. Az Oscar-díjas filmsztár, Ben Affleck újra meghódította és 2022-ben feleségül is vette. Most úgy tűnik, ez a házasság is zátonyra futott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló