Bulvár

Ilyen valójában Katalin hercegné és Kamilla kapcsolata a testbeszédelemző szerint

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.29 | 13:18

Nemrég a királynő hivatalossá tette, hogy a trón várományosa Károly herceg. A királynő pedig azt szeretné, hogy ha Károly király lesz, Kamilla királyné legyen.

Kamilla személye mindig elég megosztó volt, de az utóbbi években egyre többen megkedvelték. Azt is sokan találgatják, hogy vajon igazából milyen a kapcsolata Katalin hercegnével, akit imádnak az emberek. Van köztük rivalizálás? Korábbi nyilvános eseményeket elemezve sokan úgy vélték, hogy igen, a rivalizálás jelen van a kapcsolatukban. Most viszont, mintha valami megváltozott volna.

Britain’s Camilla, Duchess of Cornwall (front) followed by Britain’s Catherine, Duchess of Cambridge, arrive to attend the Commonwealth Day service ceremony at Westminster Abbey, in London, on March 14, 2022. (Photo by Daniel LEAL / POOL / AFP)

Március 14-én a királyi család tagjai a Westminster-apátságba látogatta, Judi James testbeszéd-szakértő pedig elemezte Kamilla és Katalin hercegné viselkedését. Az istentiszteleten Katalin Kamilla vállára tette a kezét, miközben üdvözölte őt, ez pedig egyértelműen szeretetet, bizalmi viszonyt sugall a szakember szerint. Katalin lejjebb is guggolt a Kamillával való beszélgetése során, ami pedig a tisztelet és az egyenlő félként való kezelésre utal. Úgy tűnik a két leendő királynő viszonya sokkal jobb, mint korábban, láthatóan közelebb kerülte egymással és nagyra becsülik egymást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló